Rész. Egész. Alkatrész.Rész. Egész. Alkatrész.
Just. High. Parts.Just. High. Parts.
Oldaltérkép English
Webáruház

Regisztráció
Kapcsolódó webáruházak permetezes.hu
Lineáris profilsín-vezetések automatizált és kö... Lineáris profilsín-vezetések automatizált és kö...

Lineáris profilsín-vezetések automatizált és környezetkímélő kenése

A lineáris csapágyak megfelelő működéséhez és hosszú élettartamukhoz bőséges kenőanyag ellátást igényelnek.A lineáris profilsín megvezetések kenése, a használatba vételkor:

A HG, EG, MG és WE jelölésű HIWIN profilsín megvezetéseket alapkenéssel ellátva szállítjuk. Beszerelésük után javasolt a zsírral vagy olajjal történő utánkenésük. A kenési intervallum nagymértékben függ az üzemi (igénybevétel, sebesség, gyorsulás) és a környezeti feltételektől (hőmérséklet, nedvesség).

Az olyan környezeti befolyásoló tényezők, mint az erős igénybevétel, vibrációk, szennyeződések, lerövidítik a kenési intervallumot. Továbbá, ha a profilsín megvezetés függőlegesen, oldal irányban vagy profilsínnel felfelé van beépítve, az utánkenési mennyiséget kb. 50%-kal kell növelni.


Környezetkímélő, automatizált kenés:

A simalube egypontos vagy többpontos automata kenőanyag adagoló használatával a karbantartási idő és a költségráfordítások minimalizálódnak, az első- és utánzsírzási intervallumot nem kell számon tartani. A simalube automata zsírzók a golyós kocsik zsírzópontjaira könnyedén felszerelhetők, és folyamatosan, a nap 24 órájában üzemel, az adagolási idő 1-12 hónap között válaszható.

Az automata kenőrendszerrel felszerelt lineáris profilsín vezetések működésénél a kenés elmaradása, vagy a helytelen kenés véglegesen kiküszöbölhető. Az üzemi és beépítési körülményeknek megfelelő típusú kenőanyaggal és kenőanyag-mennyiséggel a nap 24 órájában az év 12 hónapjában megbízhatóan üzemel. A simlaube automata kenőrendszer újrahasznosítható, környezetkímélő és tiszta üzemű körülményeket biztosít.


A HIWIN lineáris profilsín vezetésekről és a simalube automata kenőrendszerekről bővebb információt webáruházunkban, vagy az alábbi elérhetőségeken kaphat:

Cím:Telefon:E-mail:
1119 Budapest, Fehérvári út 44.+36 1 203 500
2213 Monorierdő, Bartáság u. 16.+36 29 419 690
5000 Szolnok, Tószegi út 47.+36 56 340 615
4030 Debrecen, Rigó u. 56.+36 52 471 813


Keresés a webáruházban: Belépés után a keresés mezőbe írja be SIM SL* (egypontos automata kenőrendszer) vagy SIM SLM* (többpontos kenőrendszer).


2018 július 04.
OSZTOTT, ÁLLÓ CSAPÁGYHÁZAK
önbeálló csapágyakhoz
RSS