Rész. Egész. Alkatrész.Rész. Egész. Alkatrész.
Just. High. Parts.Just. High. Parts.
Oldaltérkép English
Webáruház

Regisztráció
Kapcsolódó webáruházak permetezes.hu
E2 kenőtartály a lineáris kocsik utánkenésére E2 kenőtartály a lineáris kocsik utánkenésére

E2 kenőtartály a lineáris kocsik utánkenésére

A kenőanyag csökkenti a kopást, véd a szennyeződésektől, megakadályozza a korróziót, valamint meghosszabbítja a használati élettartamot. A HG, EG és RG jelű profilsín-vezetéseket alapkenéssel ellátva szállítjuk. Beszerelésünk után azonban javasolt a zsírral vagy olajjal történő utánkenésük. A kenési intervallum nagymértékben függ az üzemi (igénybevétel, sebesség, gyorsulás) és környezeti (hőmérséklet, nedvesség) feltételektől. Az olyan környezeti befolyásoló tényezők, mint az erős igénybevétel, szennyeződések, lerövidítik a kenési intervallumot. Továbbá, ha a profilsín-vezetés függőlegesen, oldal irányban, vagy profilsínnel felfelé van beépítve, az utánkenési mennyiséget javasolt körülbelül 50%-kal megnövelni.

Az E2 cserélhető kenőtartálynak köszönhetően a golyós kocsi bármilyen helyzetbe, akár profilsínnel felfelé is felszerelhető anélkül, hogy a kenőhatást befolyásolná. Az E2 tartály újratöltése egyszerűen megoldató, nem kell hozzá szétszerelni a kocsikat. A tartályok szükség esetén könnyedén, egy mozdulattal eltávolíthatóak, és így a speciális helyzetben alkalmazott vezetések olajtartályai is egyszerűen újratölthetők.


Tulajdonságai:

  • Költséghatékony: A kenőanyag felhasználás és a karbantartási költségek csökkennek.
  • Tiszta és környezetbarát: Optimális kenőanyag felhasználást biztosít, nincs szivárgás, így tiszta munkakörnyezetet biztosít
  • Újratölthető: A cserélhető olajtartály bármilyen kenőanyaggal újratölthető.
  • Speciális környezetben is használható: a kenőanyag a golyós profilsíneket mozgás közben is keni, ezért hatékonyan üzemel poros, piszkos és nedves közegben is.


A kenőtartály különféle tömítéssel szerelhető a jelölésében szerepel, hogy milyen tömítéskészlettel együtt kell felszerelnünk a kocsira. (pl.: HG15E2-KIT-DD)

Tömítés típusok:

  • SS = gyári tömítés
  • ZZ = végzáró tömítés + alsó tömítőléc + lemezlehúzó
  • DD = dupla tömítés + alsó tömítőléc
  • KK = DD + lemezlehúzó

Az E2 kenőtartály a HG, EG és RG sorozatú golyós kocsikra szerelhető fel.


2018 július 04.
OSZTOTT, ÁLLÓ CSAPÁGYHÁZAK
önbeálló csapágyakhoz
RSS