Rész. Egész. Alkatrész.Rész. Egész. Alkatrész.
Just. High. Parts.Just. High. Parts.
Oldaltérkép English
Webáruház

Regisztráció
Kapcsolódó webáruházak permetezes.hu
Hírek - KÖR KERESZTMETSZETŰ TENGELYEK ÉS CSAPÁG... Hírek - KÖR KERESZTMETSZETŰ TENGELYEK ÉS CSAPÁG...

KÖR KERESZTMETSZETŰ TENGELYEK ÉS CSAPÁGYAZÁSUK!

2013 szeptember 16.


Az ipar számos területén a golyós perselyes vezetések sokszor költséghatékonyabb és egyszerűbben alkalmazható megoldást biztosítanak, mint más golyós és görgős sínrendszerek. Mindemellett hasonló pontosságot és jó merevséget tudnak biztosítani a gépgyártás és az ipari automatizálás legkülönfélébb területein.

Alkalmazási példák:

  • fa-és műanyag megmunkáló gépek,
  • csomagoló- és présgépek,
  • készülékgyártás,
  • jel-, robot- és gyógyászati technika stb.

A kör keresztmetszetű tengelyek 6 mm-től és 60 mm-es átmérőig raktárról szállíthatók, de alkalmazásnak megfelelően ennél kisebb és nagyobb, valamint colos méretek beszerzése is megoldható. A megvezetések másik fontos elemei a nyitott vagy zárt golyós perselyek, valamint az azokhoz párosítható különféle házak.

A nyitott perselyeket a tengelytámaszos vezetésnél lehet alkalmazni, melyek a kör keresztmetszetű tengely méretéhez választhatók. Ennek a típusnak az előnye a végtámaszos vezetéssel szemben, a nagyobb merevség, köszönhetően a teljes hosszon történő megtámasztásnak.

Cégünk komplex segítséget nyújt a golyós perselyes vezetés összeszereléséhez, beépítéséhez. Egyedi igényeknek megfelelően, a kör keresztmetszetű tengelyek méretre vágása mellett, az új CNC eszterga gépünk segítségével most már az edzett vagy köszörült tengelyek és golyósorsók végmegmunkálását, átalakítását is vállalja.


Amennyiben bármilyen kérdése van a golyós perselyes vezetésekkel és a végmegmunkálással kapcsolatban, lépjen be webáruházunkba, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Cím:Telefon:E-mail:
1119 Budapest, Fehérvári út 44.+36 1 203 5000

2213 Monorierdő, Barátság u. 16.+36 29 419 690

5000 Szolnok, Tószegi út 47.+36 56 340 615

4030 Debrecen, Rigó u. 56.+36 52 471 813


Kapcsolódó szolgáltatások:

Tengelyek méretre vágása>>>


2018 július 04.
OSZTOTT, ÁLLÓ CSAPÁGYHÁZAK
önbeálló csapágyakhoz
RSS