Rész. Egész. Alkatrész.Rész. Egész. Alkatrész.
Just. High. Parts.Just. High. Parts.
Oldaltérkép English
Webáruház

Regisztráció
Kapcsolódó webáruházak permetezes.hu
Hírek - KÖLTSÉGHATÉKONY KENŐRENDSZER AZ ITALGYÁ... Hírek - KÖLTSÉGHATÉKONY KENŐRENDSZER AZ ITALGYÁ...

KÖLTSÉGHATÉKONY KENŐRENDSZER AZ ITALGYÁRTÓ ÜZEMEKBEN!

2013 augusztus 12.
Simalube egypontos automata kenőrendszer csapágyak, láncok, vezetősínek védelmére.

Kedves Partnerünk!

Minden italgyártó üzemben vannak olyan kritikus pontok, amelyek kézi kenést igényelnek. A termelési folyamat során előfordul, hogy ezek a helyek csak nagy nehézséggel, vagy egyáltalán nem érhetők el. A Simalube automata zsírzók használatával az elégtelen vagy a helytelen kenés már a múlté! 


Ilyen kritikus helyek lehetnek:

Palettamozgató konvejorok:

A palettát mozgató hajtóláncok rendszeresen nedves közegben dolgoznak. Ilyen helyeken a kenés alapvető követelmény. Ezeken a helyeken a Simalube automata zsírzót lánckenő kefével használják, így a láncok folyamatosan olajozott környezetben működnek.

Palackmosó gépek:

A töltés előtt a palackokat magas hőmérsékletű vízzel kell kimosni. Az ilyen nedves és párás környezetben elengedhetetlen a csapágyak folyamatos kenése. A Simalube kenőrendszer használatával minden csapágyat hatékonyan tudunk kenni.

 


Palettázó gépek:

A palettázókat rendszerint központi kenő berendezéssel kenik. Csak a lineáris vezetőket kell kézzel kenni. Éppen itt tud a Simalube kenőrendszer segíteni, mely olyan helyeken is hatékonyan üzemel, amelyeket csak a gyártási folyamat idején lehet valójában hatékonyan kenni.


A Simalube automata zsírzókat, valamint a hatékonyabb kenéshez szükséges tartozékokat  megrendelheti webáruházunkban, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Cím:Telefon:E-mail:
1119 Budapest, Fehérvári út 44.+36 1 203 5000
2213 Monorierdő, Barátság u. 16.+36 29 419 690
5000 Szolnok, Tószegi út 47.+36 56 340 615
4030 Debrecen, Rigó u. 56.+36 52 471 813


Keresés a webáruházban: Belépés után a keresés mezőbe írja be pl.: SIM SL18* (élelmiszeripari  olajjal feltöltött Simalube kenőpatron) vagy SIM SL10 (élelmiszeripari zsírral feltöltött Simalube kenőpatron) és/vagy pl.: SIM 2035 (lánckenő kefe).


2018 július 04.
OSZTOTT, ÁLLÓ CSAPÁGYHÁZAK
önbeálló csapágyakhoz
RSS