FÓKUSZBAN AZ ÉLELMISZERIPAR!
2012 szeptember 17.Kedves Partnerünk!
Az élelmiszeriparban a gépalkatrészeknek, így a csapágyaknak is speciális körülmények között kell megfelelően üzemelniük. A szélsőséges hőmérséklet, nedvesség, pára, az étel jellege (szénsavas, ragacsos, szemcsés stb.). Továbbá a szigorú tisztítási eljárások során a maró hatású antibakteriális tisztítószerek közvetlen hatással vannak az alkatrészekre.
Kínálatunkban olyan csapágyegység sorozat közül válogathat, amelyek megfelelnek az élelmiszeripari elvárásoknak.
Csapágyház típusok: Utójelek:
Tulajdonságaik:
Felhasználási területek:
|
A gyártás során nagy figyelmet igényel az alkatrészek karbantartása. A Simalube automata zsírzók az alkatrészeket működés közben kenik. Ennek köszönhetően kevesebb a gépleállás, kiszámíthatóbbá válik a termelés.
A Simalube lehetővé teszi a költségek csökkentését:
| |
A Simalube biztonságos és környezetkímélő:
|
A rozsdamentes és hőálló csapágyegységekről és az Simalube automat zsírzópatronokről bővebb információt webáruházunkban, vagy az alábbi elérhetőségeken kaphat:
Cím: | Telefon: | E-mail: |
1119 Budapest, Fehérvári út 44. | +36 1 203 5000 | |
2213 Monorierdő, Barátság u. 16. | +36 29 419 690 | |
5000 Szolnok, Tószegi út 47. | +36 56 340 615 | |
4030 Debrecen, Rigó u. 56. | +36 52 471 813 |
Keresés a webáruházban: Belépés után a keresés mezőbe írja be pl.: SIM SL18* (a * helyettesíti a további karaktereket).