AUTOMATIZÁLT KARBANTARTÁS AZ ÉLELMISZERIPARBAN!
2012 szeptember 03.Hazánk egyik neves élelmiszeripari cégénél a Simalube egypontos automata kenőrendszerek használatával a karbantartást automatizálttá és ellenőrizhetővé vált.
A cég sütőporokat, pudingporokat, müzliket, süteményalap porokat állít elő. A gyártósorok alkatrészei és csapágyai folyamatos, nagy terhelésnek vannak kitéve, a termék jellegéből adódóan állandóan poros közegben működnek. A gyártás során elkerülhetetlen a pára, valamint a hőmérséklet-ingadozás, ezért az alkatrészek karbantartása nagy figyelmet igényel.
A Simalube zsírzók az alkatrészeket működésük közben kenik, pontosan akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van. Ennek köszönhetően kevesebb a gépleállás, kiszámíthatóbb a termelés.
A Simalube lehetővé tette a költségek csökkentését:
| |
A Simalube, biztonságos és környezetkímélő:
|
A Simalube termékekkel kapcsolatba bővebb információt webáruházunkban, vagy az alábbi elérhetőségeken kaphat:
Cím: | E-mail: | Telefon: |
1119 Budapest, Fehérvári út 44. |
| +36 1 203 5000 |
2213 Monorierdő, Barátság u. 16. |
| +36 29 419 690 |
5000 Szolnok, Tószegi út 47. |
| +36 56 340 615 |
4030 Debrecen, Rigó u. 56. |
| +36 52 471 813 |