Rész. Egész. Alkatrész.Rész. Egész. Alkatrész.
Just. High. Parts.Just. High. Parts.
Oldaltérkép English
Webáruház

Regisztráció
Kapcsolódó webáruházak permetezes.hu
Hírek - SIMALUBE AUTOMATA KENŐRENDSZER HASZNÁLA... Hírek - SIMALUBE AUTOMATA KENŐRENDSZER HASZNÁLA...

SIMALUBE AUTOMATA KENŐRENDSZER HASZNÁLATÁVAL,

2013 augusztus 19.
az élelmiszerek mindig frissen kerülnek feldolgozásra!

A nyár végi zöldség- és gyümölcs betakarítás idején nagyon fontos, hogy az élelmiszerek időben feldolgozásra kerüljenek.

Egy gyorsfagyasztott zöldség és gyümölcs előállító üzemben Simalube automata zsírzókat használnak, azért, hogy az élelmiszerek mindig frissen kerüljenek fagyasztásra.


Simalube tulajdonságai:

  • Tiszta és eredményes kenés:

A mosó berendezéseknél, ahol a zöldségek tisztítása történik, Simalube zsírzót szereltek fel, amely az év minden napjában hatékony és megállás nélkül üzemel, így az élelmiszerek mindig frissen kerülnek feldolgozásra.

  • Csökkenti a költségeket:

A Simalube a gépeket működésük közben keni, pontosan akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van. A mosó-, hámozó berendezések, szállítószalagok, hűtő ventillátorok, csomagoló- és palettázó gépek, egész nap működnek, ezért az esetleges leállás nagy veszteséget jelentene a cégnek. A Simalube használatával a váratlan gépleállások kiküszöbölhetők, így a karbantartási költségek is redukálódnak.

  • Környezetkímélő, újra hasznosítható:

Napjainkban egyre fontosabb a környezetvédelem. A gyárakban nagy hangsúlyt fektetnek a környezetszennyező anyagok kibocsátásának csökkentésére.

Simalube környezetvédelmi szempontból is jó választás, hiszen újra tölthető és nem tartalmaz környezetszennyező anyagokat. Sokoldalú, több méretben (30 ml, 60 ml, 120 ml, 240 ml), kenőanyaggal feltöltve, vagy üresen is kapható.  Tartozékok használatának köszönhetően a nehezen elérhető helyekre is könnyedén felszerelhető.


A Simalube zsírzókat megrendelheti webáuházunkban, bővebb információkért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Cím:

E-mail:Telefon:
1119 Budapest, Fehérvári út 44.

+36 1 203 5000
2213 Monorierdő, Barátság u. 16.

+36 29 419 690
5000 Szolnok, Tószegi út 47.

+36 56 340 615
4030 Debrecen, Rigó u. 56.

+36 52 471 813


Keresés a webáruházban: Belépés után a keresés mezőbe írja be SIM SL18 (Élelmiszeripari olajjal feltöltött simalube zsírzópatron) vagy SIM SL10 (Élelmiszeripari zsírral feltöltött simalube zsírzópatron).


2018 július 04.
OSZTOTT, ÁLLÓ CSAPÁGYHÁZAK
önbeálló csapágyakhoz
RSS