Rész. Egész. Alkatrész.Rész. Egész. Alkatrész.
Just. High. Parts.Just. High. Parts.
Oldaltérkép English
Webáruház

Regisztráció
Kapcsolódó webáruházak permetezes.hu
Hírek - SIMALUBE HASZNÁLATA AZ ÜDÍTŐITAL GYÁRTÓ... Hírek - SIMALUBE HASZNÁLATA AZ ÜDÍTŐITAL GYÁRTÓ...

SIMALUBE HASZNÁLATA AZ ÜDÍTŐITAL GYÁRTÓ ÜZEMBEN!

2012 október 08.


Minden üdítőital gyártó üzemben vannak olyan kritikus pontok, amelyek kézi kenést igényelnek. A termelési folyamat során előfordul, hogy ezek a helyek csak nagy nehézséggel, vagy egyáltalán nem érhetők el. A Simalube automata zsírzók használatával az elégtelen vagy a helytelen kenés már a múlté!

Ilyen kényes helyek lehetnek:

Paletta mozgató konvejorok:

A hajtóláncok a palettát mozgató konvejorokat hajtják, amelyek rendszeresen nedves környezetben dolgoznak. Ilyen helyeken a kenés alapvető követelmény. Ezeken a helyeken a Simalube automata zsírzót lánc kenő kefével használják, így a láncok folyamatosan olajozott környezetben működnek.

Palackmosó gépek:

 A töltés előtt a palackokat magas hőmérsékletű vízzel kell kimosni. Az ilyen nedves és párás környezetben elengedhetetlen a csapágyak folyamatos kenése. A Simalube használatával megoldott a csapágyak állandó kenése.

Palettázó gépek:

A palettázókat rendszerint központi kenő berendezéssel kenik. Csak a lineáris vezetőket kell kézzel kenni. Éppen itt tud a Simalube automata zsírzó segíteni, olyan helyeken is hatékonyan üzemel, amelyeket csak a gyártási folyamat idején lehet valójában hatékonyan elérni.


A Simalube automata zsírzókat  valamint a hatékonyabb kenéshez szükséges tartozékokat megrendelheti webáruházunkban, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Cím:Telefon:E-mail:
1119 Budapest, Fehérvári út 44.+36 1 203 5000
2213 Monorierdő, Barátság u. 16.+36 29 419 690
5000 Szolnok, Tószegi út 47.+36 56 340 615
4030 Debrecen, Rigó u. 56.+36 52 471 813


Keresés a webáruházban: Belépés után a keresés mezőbe írja be pl.: SIM SL14* (lánckenő olajjal feltöltött Simalube kenőpatron) és/vagy pl.: SIM2035 (lánckenő kefe).


2018 július 04.
OSZTOTT, ÁLLÓ CSAPÁGYHÁZAK
önbeálló csapágyakhoz
RSS