Rész. Egész. Alkatrész.Rész. Egész. Alkatrész.
Just. High. Parts.Just. High. Parts.
Oldaltérkép English
Webáruház

Regisztráció
Kapcsolódó webáruházak permetezes.hu
Hírek - HIWIN PROFILSÍN VEZETÉKEK ÉS TARTOZÉKOK! Hírek - HIWIN PROFILSÍN VEZETÉKEK ÉS TARTOZÉKOK!

HIWIN PROFILSÍN VEZETÉKEK ÉS TARTOZÉKOK!

2009 július 22.


A Bearing Kft. számos alkalmazási területre olyan profilsín-vezetések széles választékát kínálja ügyfeleinek, amelyek rendkívül precíz lineáris mozgást garantálnak, valamint függőleges és vízszintes irányban is terhelhetők.


A HG standard sorozat szabványos beépítési méreteivel az általános gépgyártás és a szerszámkészítés legtöbb alkalmazását lefedi. 15-65 mm-es sínszélességgel szállítható.

Az EG lapos sorozat, (15, 20, 25 és 30 mm) automatizálási alkalmazásokra lett tervezve és olyan helyeken használható, ahol a magasság döntő szerepet játszik.

Az MG sorozat miniatűr modelljei különösen kicsik és könnyűek, és például az orvosi technikában vagy mérőkészülékeknél használhatók. A rozsdamentes acélból gyártott MG profilsín-vezetések négy méretben (7, 9, 12 és 15 mm), valamint 3 pontossági osztályban kaphatók.

Az RG sorozatot, amelyeknél a görgők vezető elemként szerepelnek – ezáltal az RG sorozat nagy mértékű merevséget és különösen magas teherbírási értéket ér el.


A nálunk vásárolt lineáris profilsíneket és tengelyeket a megrendelő igénye szerint díjmentesen méretre vágjuk!


A lineáris csapágyak típusairól, raktárkészletről, valamint a tengelyek méretre vágásáról bővebb információt kaphat az alábbi elérhetőségeken:

Telefon:

Fax:

E-mail:

+36 1 203 5000

+36 1 203 5100


2018 július 04.
OSZTOTT, ÁLLÓ CSAPÁGYHÁZAK
önbeálló csapágyakhoz
RSS