Rész. Egész. Alkatrész.Rész. Egész. Alkatrész.
Just. High. Parts.Just. High. Parts.
Oldaltérkép English
Webáruház

Regisztráció
Kapcsolódó webáruházak permetezes.hu
Hírek - NTN-SNR CSOPORT: Együttműködések a repü... Hírek - NTN-SNR CSOPORT: Együttműködések a repü...

NTN-SNR CSOPORT: Együttműködések a repüléstechnikában!

2009 május 13.


Az utóbbi években a repülőgép ipar hatalmas fejlődésnek indult. Ennek egyik oka, hogy az USA légforgalmi vállalatainak le kell cserélniük flottáikat, mert a gépek már elavultak, és túl sok üzemanyagot fogyasztanak. Másrészről a fejlődő országok szerkezeti fejlődésük miatt egyre több repülőgépet és helikoptert igényelnek.


A hajtóművek fejlesztése akkora beruházást igényel, hogy a nagy hajtómű gyártó cégek (Geneal Electric, Patt&Whitney, Rolls Royce és Safran) erre szövetséget kötöttek, ők együtt a világ termelésének jelenetős részét állítják elő.


A csapágy iparban is hasonló a koncepció.

Az  jól kiegészítik egymást, együttműködnek a gyártási folyamtok, a tervezés és a marketing területén is. Törekvésük, hogy 3 fő piacukon (hajtóműveknél, helikoptereknél és a hajtó rendszerek, berendezések területén népszerű beszállítókká váljanak.


Fejlesztő csapatuk a keramikus görgők fejlesztésén dolgozik, amely jelentős előnyt kínál a súlycsökkentésben. Ezen kívül kifejlesztették a PEEK-ből készített kosarakat, ez a magas hőmérsékletet tűrő műanyag nagyfokú súly- és súrlódáscsökkentést tesz lehetővé, mely a fogyasztás és a zajszint mérséklésében segít.


Az NTN és SNR gyártmányú csapágyakat megrendelheti Webáruházunkban, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Cím:E-mail:Telefon:
1119 Budapet, Fehérvári út 44. +36 1 203 5000
2213 Monorierdő, Barátság u. 16. +36 29 419 690
5000 Szolnok, Mátyás K. u. 2. +36 56 340 615
4030 Debrecen, Galamb u. 19. +36 52 471 813


2018 július 04.
OSZTOTT, ÁLLÓ CSAPÁGYHÁZAK
önbeálló csapágyakhoz
RSS