Rész. Egész. Alkatrész.Rész. Egész. Alkatrész.
Just. High. Parts.Just. High. Parts.
Oldaltérkép English
Webáruház

Regisztráció
Kapcsolódó webáruházak permetezes.hu
Hírek - MTB 24 órás Európa-bajnokság Hírek - MTB 24 órás Európa-bajnokság

MTB 24 órás Európa-bajnokság

2008 augusztus 11.
Segítjük a jó sportolókat...

Évek óta az ausztriai Regau ad otthont a MTB 24 órás Európa-bajnokságának, ahol a magyar versenyzők rendszerint jól szerepelnek. Idén június 07.-08.-ára kiírt versenyen a magyar színeket Nagy Hédi (Bringabanda) a nőknél, a férfiaknál Nagy Róbert (Meditech) képviselték, a 8 fős vegyes csapatban pedig a Hegyimazsolák álltak rajthoz.


Az indulást a BEX BEARING, a VREDESTEIN, illetve a győri LELKES és PEPPE cég szponzorálta gondoskodva a versenyzők utazásáról, elhelyezéséről, és sporteszközeiről. A rendezés színvonalára, mint rendszerint, most sem lehetett panasz, a versenyzők kényelméről, és biztonságáról egyaránt gondoskodás történt.


A szombati rajt után minden a papírforma szerint (vagy annál is jobban) folyt, ám este 20-21 óra között özönvízszerű vihar (jégesővel vegyesen) alaposan átalakította az események menetét. A magyar résztvevők úgy döntöttek, hogy átöltözéssel, evéssel, pihenéssel várják meg a vihar elültét, majd folytatják a 24 órás versenyt.

 Az eső elálltával versenyzőink folytatták is a küzdelmet, míg az Európa-bajnok, de még a világbajnok is a verseny feladása mellett döntöttek. Sajnos hiába nőttek meg versenyzőink esélyei a komoly eredményekre, mivel a verseny rendezősége pár kör megtétele után lefújta a további küzdelmet. Így Nagy Hédi 2., Halász Robi 8, a Hegyimazsolák pedig 3. lettek.


2018 július 04.
OSZTOTT, ÁLLÓ CSAPÁGYHÁZAK
önbeálló csapágyakhoz
RSS